/ / Poista ryhmä VKontakte

Kuinka poistaa ryhmä VKontakte

Voit poistaa VKontakte-ryhmän vain teoreettisesti. Jotta voimme tehdä tämän, meidän on poistettava kaikki jäsenet siitä ja rajoitettava kokonaan pääsy siihen. Muut menetelmät eivät toimi, koska vaikka se on tyhjä, tällainen ryhmä muodollisesti on joka tapauksessa. Osittain se on kätevä, koska luoja voi milloin tahansa palauttaa toimintansa. Toisaalta, kun yhteisössä on tarpeen poistaa kokonaan, syntyy ongelmia. Kysymys VKontakte-ryhmän poistamisesta ei ole suoraa vastausta. On vain muutamia tapoja, joista sinun on valittava sopivin. Mutta kumpikaan niistä ei poista ryhmää varmasti.

Voit jatkaa alla kuvatulla tavallaminimoi riski aloittaa toiminnan uudelleen sivulla. Ensin sinun täytyy mennä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoon. Sivulla on luettelo ryhmistäsi. Napsauttamalla sitä, joka on poistettava, on siirryttävä ryhmän sivulle ja sitten yhteisön hallintapaneeliin. Ennen kuin voit poistaa kasvotusten ryhmää, sinun on poistettava jäsenten luettelo. Poista-painike sijaitsee jokaisen jäsenen kuvan vieressä. Kun kaikki osallistujat poistetaan, sinun on suljettava pois yhteisö. Kun kaikki sivun manipuloinnit on kirjoitettu, ilmoitetaan, ettei yhtään ryhmän jäsentä ole löytynyt. Tässä työssä yhteisön kanssa ei ole ohi. Sinun on tallennettava poistetut tulokset, muuten tiedot palautetaan.

Voit tallentaa muutokset siirtymällä välilehteen"Tiedot" ja napsauta tallennuspainiketta. Nyt sinun on rajoitettava pääsyä yhteisöön niin, että uudet jäsenet eivät näy siinä. Tätä varten omistajan on valittava tietyntyyppinen ryhmä. Välilehteä kutsutaan nimellä "Yksityinen" tai "Yksityinen". Ennen kuin poistat VKontakte-ryhmän, sinun on harkittava huolellisesti asetuksia. Jos pääosa työstä on tehty, sinun tulee mennä pääsivulle ja napsauttaa painiketta "Jätä ryhmä". Sitten sinun on vahvistettava tuotos. Nyt ryhmä on tyhjä, ja uusien jäsenten rekisteröinti on mahdotonta. Kuvattu tekniikka on ainoa tapa poistaa VKontakte-ryhmä. Muut menetelmät eivät toimi tai toimivat rajoitetuksi ajaksi.

On kuitenkin toinen tapa, joka auttaapoista sivu. Tätä varten ryhmä yksinkertaisesti nimetään uudelleen. Sinun on annettava yhteisölle nimi, kuten "Ryhmä ei ole olemassa" tai "Ryhmä poistetaan." Sitten on vain odotettava, kun sosiaalisen verkoston hallinto kiinnittää huomiota tähän vaiheeseen. Yleensä tällaiset nimet on poistettu hallinnon toimesta. Tämän on kuitenkin odotettava hetken aikaa. Ja aina on mahdollista, että sivu ei vain huomaa. Totta, tämä lopettaa uusien käyttäjien rekisteröinnin.

Toisinaan kyky poistaa sivuja kokonaanon palautettu. Mutta sinun ei pitäisi luottaa siihen. Loppujen lopuksi yhteisö on poistettava tai suljettava kiireellisesti, kun tarvittava toiminto ei ole käytettävissä. Siksi on parempi käyttää edellä kuvattua menetelmää, joka on käytännöllisesti katsoen ongelmaton.

Joskus ei ole tarvetta täysin tuhota sivua. Voit rajoittaa sen käyttöä luomalla yhteisöä. Silloin vain ryhmän pääkäyttäjä pystyy vahvistamaan jokaisen jäsenyyden hakijan jäsenyyden. Tämä suojaa ryhmää tarpeettomilta käyttäjiltä, ​​vain ne, jotka todella ovat kiinnostuneita. Suuri määrä osallistujia ei ole aina hyödyllinen, koska joskus ryhmät liittyvät roskapostin levittämiseen ja tarpeettomiin tietoihin. Ennen kuin poistat VKontakte-ryhmän, sinun on harkittava tällaisen ratkaisun kaikkia etuja ja haittoja. Yhteisön sulkemisen seurauksena jotkin tärkeät tiedot tai yhteystiedot voivat kadota. On lähes mahdotonta palauttaa ne täydellisen tuhoamisen jälkeen.

Liittyvät uutiset


Kommentit (0)

Lisää kommentti